Söndag

I finally know what just what it means to let someone in, to see the side of me that noone does or ever will...




Lördag

= FEST

Äntligen

är det fredag :) nu är tentaveckan över, för den här gången. Får se hur det gick! På måndag börjar dom 2 sista kurserna... Trevligt, njaa.

Ska alldeles strax åka till pappa på jobbet och skriva ut lite papper sen ska vi till systemet och inhandla läskeblask till morgondagen ;) haha! Fun fun! Sen ska vi fika för Linn som fyller 20 imorgon ;) Sen ska jag ut på landet och hem till C, vi ska se Saw 5, vet ju en som inte kommer kunna sova iallafall, mouhaha! :D

Nej har icke tid med detta, höööörs.

Puss ♥

Tentavecka!

Mm en sån där jobbig period igen! 1/3 avklarade... Jag vill bara ha lördag, för då är det laaaagfest :D och vi vet ju alla hur adfk's lagfester kan sluta ;) succé alltså!
Livet liksom upphör under såna här veckor, det enda som finns är böcker och miniräknare och jag vet inte allt... På fredag kl 13 återgår jag till mitt liv igen! Hööörs.

Puss ♥

Söndag

Ännu en helg är över. Alltså det går så sjukt fort. Ska bli skönt att det är slut på helgerna snart så man kommer tillbaka till vardagen :S Har inte mkt ork över att skriva något vettigt, men nyår vart inte katastrof iallafall, för typ första gången :P haha. I övrigt har det varit en bra helg trost sjukdom och idag har vi haft volleybollsammandrag hela dagen så jag är helt slut så nu tänker jag sova :P

Puss! ♥

RSS 2.0