Helgen är över

Ja det har vart fullt upp de senaste dagarna. Tänkte vara lite kortfattad för jag är helt slut och måste få sova.

I fredags var jag ut med Sofie, Eva, Fia, Emma och Ida. Det var himla trevligt måste jag säga :) på lördagen käkade jag thai och myste med Sofie och Louise, gud vad jag tycker om er! <3 sen när de hade åkt hem kilade jag över till Adam och allt löst folk där, tänkte jag skulle vara snäll mot Elly som är den enda som inte har krog-åldern inne :) haha. Det var en händlesrik kväll/natt måste jag säga, inte en lugn stund!
Idag har jag tagit det lugnt och kikat på fotboll, ungefär som alla söndagar brukar se ut. Dessutom är jag nervös inför morgondagen! Hm..
Ska nog även åka till V-ås eller något sånt med mamma imorgon eller på tisdag, jag måste hitta en klänning till brölloppet!!

GODNATT

Puss ♥

Mmm..

Blä vad jag är trött på allt just nu! Men man lär väl ha såna dagar också?...

Klänningar som väcker ha begär!

Herregud vad mycket snygga klänningar jag hittar på asos.com hela tiden! Jag skulle vilja ha alla :) tänk om man hade så mycket pengar att man kunde beställa hem varenda en... Sann lycka, haha! Någon som har beställt därifrån kanske som vet hur mycket det blir med frakt och tull och sånt där?

Varit iväg och kikat på fotboll på eftermiddagen, brorsan som spelade. Regnigt och kallt, jag fryser fortfarande! Och då tog jag ändå ett långt varmt bad när jag kom hem... Ska bli skönt att få krypa ner under duntäcket snart :)

Imorgon har jag faktiskt inga speciella planer, tänkte sova ut lite grann sen skulle tydligen sotaren komma någon gång under dagen så jag lär väl vara hemma... Sen ska jag spela match är det tänkt.

Jahaja, godnatt kära vänner!

PUSS ♥

Högskolan Dalarna

Ja som sagt så har jag ju börjat plugga igen, var där och registrerade mig igår men specillet mycket mer fick vi ju inte veta? Så vi tänkte att vi skulle åka dit idag igen men nu är jag hemkommen och inte vet jag något mer idag! Dåligt dåligt... Men vi får se om saker och ting klarnar upp lite efter torsdagen :P haha.

Nej kära vänner nu ska jag ta och ringa Louise, och det slutar nog med en fika på stan med lite uppdatering! :)

Hörs sen!

PUSS ♥


Jag har gjort det igen

Ja, igen. Braaa jobbat Sofie!
Förövrigt var det en kul kväll igår, tack brudar! :)

Får se vad som händer idag, vi ska väl upp på Klockarvallen och kolla på Skogsbos match runt kl 15..


PUSS ♥

Fest ikväll :)

Har precis kommit hem från pappa, varit där och fikat lite. Sen ringde min barndomsvän Jennifer och sa att hon var på väg till Avesta på henne möhippa så jag kilade ner på stan och träffade henne :) Hade tyvärr inte tid att stanna någon längre stund. Men jag ska iallafall på bröllop den 6 september, spännande :)

Kom nyss ut ur duschen och tänkte börja fixa iordning mig inför kvällen, måla naglarna, locka håret, välja kläder... Det största problemet av dem alla! Har alla lika svårt som jag när man ska välja kläder inför en utgång? Man kan släpa fram hela garderoben och ändå inte hitta något som duger och det slutar med att man tar det man provade först. Sen ligger alla kläderna på golvet/sängen/fotöljen och man har skapat ett litet (!) bombnedslag. Gah vad trött jag blir på mig själv! Men troligtvis så blir kvällens outfit följande:
Blommig top från H&M
Svart kjol med hög midja från H&M
Vitt skärp från Rules by Mary
Skor har jag inte riktigt bestämt mig för ännu...

Förresten så hade jag en väldigt rolig kväll igår med, tack brudar! :) trots skamliga förslag över telefonen... 
Synd att du inte var ute, bättre lycka idag kanske? :)


PUSS ♥

Choklad pannkakor

Gick och la mig hyffsat i tid igår och jag är inte alls lika trött idag så det är positivt. Nu tänkte jag egentligen dra och sola men det hinner jag inte eftersom bilen är på lagning... Får ta det imorgon. Malin kommer hit om någon timme och då ska vi pröva choklad pannkakor, haha :) Elly gjorde pannkakor till oss igår, mums! Det gjorde hon bra. Stackarn får inte äta några själv.
Runt halv 4 kommer Elina och hämtar mig för då ska vi åka till Västerås och IKEA en snabbis, tror Hampus skulle följa med också om jag inte minns helt fel? :) Sen blir det en sväng ner på stan till lite andra vänner på after work :)

Jaja, här har jag inte tid att sitta, har lite att pyssla med innan Malin kommer.

PUSS ♥

It's the only one you've got

Your mistakes do not define you now,
they tell you who you're not...



Inställd match

Hääärligt! Hade ingen lust alls att åka dit faktiskt. Deras plan stod lite under vatten. Kanske åker ut till Fors och kollar på film med mina kära vänner istället :)

Vart och hämtat kläderna nu, superskön hood från Elvine! :) Mycket bra köp! Brorsans kläder var också skitsnygga :)

PUSS ♥

Torsdag

Helt sjukt vad trött jag var imorse när jag vaknade, jag förstår inte vad som är fel :S Brorsan väckte mig vid halv 10 och frågade om jag kunde skjutsa dem till skolan, så när jag väl masat mig upp så säger han att jag inte behöver skjutsa för de tänker åka moppe...

Var ner på stan en sväng också, införskaffade mig lite puder och sådär... Ska väl åka upp till OK sen och hämta ut mitt och brorsans paket från Zoovillage :) Mycket roligare att beställa hem grejer från internet, när man får åka och hämta ut ett paket och grejer, haha :)

Ska väl ta tag i matlagningen snart också, har samling kl 16, ska spela u-lagsmatch i Östansbo, wohooo? Hm... Hade nog hellre vart hemma och tränat lite innebandy istället. Men men.

Nu vil jag ha fredag och lördag, feeeest :)

PUSS ♥

Onsdag

Setat och lekt lite med Photoshop, ville göra om min blogg lite grann. Men jag kan väl inte säga att jag är den mest  fantasifulla, då lär jag få hålla på ett tag. Men detta gjorde jag nyss, ser det ok ut?

Mamma har åkt bort med jobbet idag så det är bara jag och Daniel hemma. Imorse tog jag tag i städningen av mitt rum som skjutits upp alldeles för länge... Men nu är det rent och snyggt igen! Ska alldeles strax börja med maten innan det är dags för träning/match. Blir lasagne idag (bara att stoppa in den i ugnen) haha men ändå! Det låter ju bra... Kanske blir det fotboll hos Elly ikväll? Vi får väl höra vad som är planerat... Tror vi har några alkolister som skulle dricka? ;) Blir inget sånt för mig idag iallafall.

Aja, jag är hungrig!

PUSS ♥

Längtar efter helgen!

Men det är bara måndag idag! Men det går kanske fort... FEST i helgen!

Igår var jag till Borlänge och kikade på brorsan när han spelade a-lagsmatch, han gjorde förövrigt mål, så duktigt så ;) men jag tittade även förbi Kupolen, medans pappa satt kvar i bilen, och införskaffade mig ett par svarta chinos :) supersköna verkligen! Jag är dock lite osäker på vad man kan ha upptill? Förslag?

Idag tog jag en fika med Louise, Annie och den nyss hemkomna Elin luder ;) verkligen jätte längesen vi sågs! Så det var trevligt :) Sen pyste jag iväg till träningen vilket inte var kul för fem öre. Spöregnade och var kallt och massa gräs i ansiktet.... det håller inte!
Imorgon ska jag åka till Västerås med mamma och Daniel, vi ska köpa golv till hans rum. Men blir en sväng in till stan också, kanske skulle kunna hitta något att ha på mig i helgen? Vet inte riktigt vad jag skulle vilja ha... men iallafall. Sen blir det en fika med Lousie och CarroDellen :) och sen blir det fotboll! Brorsans lag möter Avesta AIK igen, spännande spännande. Roligare att kolla på deras matcher än våra egna :P haha.

Nej om man kanske skulle ta sig ett varmt bad, super kallt. Och vi har ju tydligen inget varmvatten mellan 06-22 imorgon, hur kan man göra så?!

Btw, i lördags så jag nog den sötaste människan jag sett ;)


PUSS ♥

Äntligen fredag!

Även fast man inte jobbar/pluggar osv så känns det alltid så himla skönt när det blir fredag, det är precis som om nu "får" man se fram emot att sova ut under helgen :) Men nu brörjar jag ju faktiskt plugga den 25:e. Ska faktiskt bli både ganska kul och skönt, göra  lite vettigt under dagarna. Hoppas det löste sig med Fia också så vi kan hjälpa varandra, jag tror det kommer behövas, haha.

I veckan har jag inte gjort speciellt mkt vettigt alls faktiskt. Tränat, kollat på brorsans match mot Avesta AIK som de vann ;) underbart. Spelade själv match igår, mot Hedemora. Vi vann med 1-0, tur var väl det för det var sjukt blött och kallt.
Har även hunnit med att fika med Isabella, Louise och Annie, det var trevligt :) Isabella tog upp nyår. Ska vi ta tag i det kanske? Hyra stuga i Sälen? Tycker jag låter som en superidé, vi hade faktiskt skit kul förra året, sen slipper man stressen här hemma om vart vi ska ta vägen och bla bla bla. Någon som har ett annat förslag? Skulle vara kul att vara ute i god tid för en gångsskull... :P

Det ser faktiskt ut som om det blir en helt nykter helg, skööönt. Sebastian har avskedsfest ikväll för han flyttar till Jönköping imorgon :( så vi ska väl dit en sväng fast det är ju match imorgon så ingen alkohol. Och efter matchen imorgon ska vi jobba på Diggiloo till kl 24, yeeeeey, how fun! Eller kanske inte... Sen lär jag väl vara taxi åt alla alkolister hos Per och Berit... Detta kan sluta i ett mindre kaos, men det blir säkert kul!

Nej dags för frukost kanske?

PUSS <3

12 augusti

Gud vad trött jag är på mornarna nuförtiden! Gick upp 9 men kändes fan som om klockan bara var 7 eller något... Men man kan ju inte ligga och sova hela dagarna, det håller ju inte.
Klockan 11 ska jag hämta upp min gamle vän Loui och vi ska ner på stan och ta en fika :) precis som hon skrivit  i sin blogg, "det kommer sluta med att vi sitter där varje dag" jag fattar inte vad hon menar........................? ;)

Senare idag blir det en sväng till Borlänge med Elina jag tänker inte ens berätta varför hon ska dit men jag kan säga så mycket som att det ska bli skönt att få sluta på det där tjatet...... ;) haha.

Förresten! Jag har ju klippt mig, kooort, eller ja, det känns då så iallafall :) Sofie klippte av en del iallafall.... :P skönt!

Aja nu lär jag nog snabba på lite om jag ska hinna till 11 :)

PUSS <3



spinn that record baby

Äntligen!

Min dator är lagad! En helv vecka utan min lilla älskling. Haha okej kanske lite patetiskt men jag måste erkänna att jag är ganska beroende av den. Nätverkskortet som gått sönder, så nu har pappa fixat nått USB modem typ, var dyrt att byta kort på bärbara datorer så det får bli en senare fråga...

Helt slut efter helgen alltså, hade ju feber tis-fre. Och på fredagen fyllde jag ju år så då var det full fart här hemma hela dagen och sen tvingade mina kära vänner med mig ut på after work, trevligt iofs men jag kände mig inte så pigg tyvärr. Och på lördagen hade jag ju fest här hemma, det var kul :) hoppas ni andra tyckte det med :)
Jag är fortfarande inte helt frisk heller... Hostar som en galning och har ont i halsen, me don't like! Förhoppningsvis går det över snart...

Fått jobba idag också :) blir jobb imorgon med, sen får vi se. Men det är skönt att ha nått att göra på dagarna, även om det kanske inte blir så många dagar den här gången.

Annars då? På torsdag blir det fika med lite folk :) och på fredag fyller min gamle vän Hinken 20 år ;) så då ska vi dit på mat och grejor. På lördag ska jag och pappa jobba på speedwayen mellan 15-20, inte speciellt kul precis... Men vi får ju pengar till laget. Sen ryktas det om utgång? Aja det visar sig.

Aja, snart börjar SATC sen soooova!

PUSS <3

Födelsedag

Bara för att jag fyller 20 år idag! :)

RSS 2.0