Tisdag

Igår fick vi maskeradkläderna! :D Woho, ska bli hur kul som helst! Lousie hade svårt att ta av sig sin gloria när vi skulle ut och vandra....hon tror att hon är en ängel...... ;) vi låter henne tro det! Är lite tveksam till min klänning men jag tror jag tar min studentklänning, huvudsaken att den är vit, men resten av grejorna var goodigood :)

Inte långt kvar tills hon blir gammal ;) inte tills Elina blir gammal heller, tur att det är ett tag kvar för en annan ;P haha.

Nej nu vill jag ha helg, paaaaarty :)

Alla hjärtans dag

Idag ska jag ner på stan och ta en fika med Lina sen blir det till att spendera dagen med Elina, en godispåse och filmen Alvin och gänget, haha :) Blir fin fint det! 

Och imorgon bär det av till Falun, ska hälsa på Bea :) Jag menar, hon bara nöter och nöter om hur mkt hon saknar mig så jag får väl ta och åka dit då..... ;) haha, nej men det blir lysaaande!  

Nej nu blir det duschen så man kommer iväg idag!


Take care!


Jaså du

Men vart tog solen vägen? Det var ju så himla fint igår. Ge oss sommar nu tack, eller en utlandsresa :) Det skulle va naaajs.

Idag ska jag hem till min käre vän Louise och förgylla hennes dag ;) Hon ska bland annat hjälpa mig att hitta något till hennes maskerad så vi kan beställa nångång inom detta århundrade... Det som jag hade spanat in var ju såklart slut, känns som om det var typiskt mig på nå vis.. Haha, men kul ska det bli i vilket fall som helst :)

Nej nu ska jag försöka pallra mig ner och käka lite frukost så jag kommer nån vart menar jag..

Ny dag

Solen skiner idag :)

Bloggdags

Jaha då var man här igen då, alla andra bloggar jag haft har bara dött ut. Tveksamt om denna kommer gå bättre haha. Men kan min käre vän Sofie så kan jag, eller? =)

För övrigt så händer det inte så mkt kul för tillfället, har mina små anfall för nog fan är det jobbigt att vara "handikappad". Som igår, tänkte jag skulle hinna ner på stan vid kl 10 innan jag skulle till avestavallen. Gick upp 8 för jag tänkte att det är väl klart jag hinner på 2 timmar, yeah yeah! 10:20 visade klockan när jag kom ner på stan, snacka om seg! Haha.

Från och med imorgon så blir jag tillfälligt arbetslös, tills det börjar brinna nånstans och när armbågen läkt. Tänkte att jag skulle få bli arbetslös tillsammans med Sofie, men då passar hon på att sticka till Örebro den tönten ;) Så imorgon blir det fika med Carro Dellen, trevligt värre =) Fixa mormors 75-års present lär jag också hinna med.

Bea var förresten här en sväng ikväll, trevligt att träffa henne igen, ses ju inte så ofta nu när hon flyttat till Falun.

Nej nu har jag inget mer att säga, vi hörs!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0