Helg igen!

Då var det fredag igen, skönt. Borsett från att jag ska åka till Smedjebacken ikväll och kommer hem imorgon eftermiddag eller nått sånt, trööök! Eller imorgon blir det väl kul, då ska vi ju spela men domarkursen ikväll ser jag inte framemot, en fredagkväll medllan 18-22 liksom? Jag hade hellre vart hemma den saken är klar.

Har nyss vart och klippt mig hos Sofie :) nöjd som vanligt! Blev inte så mkt till förändrig men ändå. Nu ska jag väl ta och kolla igenom packningen en gång till så jag inte glömt nått, vore väl typiskt om jag skulle glömma matchstället.....? ;) haha.

Får se fram emot lördagkvällen istället, för då ska vi ut :) och på söndag ska jag och Sofie beställa nyårsblåsor med tillbehör ;) olala! Får hoppas det sitter bra också, haha. 

Ha en trevlig helg!

Puss ♥ 

Självdiciplin någon?

Det är verkligen vad jag behöver just nu, tentorna börjar närma sig igen... Illa! Men ska alldeles strax sätta mig ner och skriva klart alla rapporter och inlämningsuppgiften så är allt sånt klart iallafall... Konstigt att man alltid hittar på något annat att göra när böckerna ska plockas fram? haha.


Puss ♥


Måndag

Jag förstår verkligen inte hur jag fortfarande kan vara trött, jag har nämligen sovit nästan 13 timmar i natt. Helt sjukt och inte det minst likt mig, men jag tror jag behövde det den här gången.
Helgen har varit himla trevlig faktiskt. Som sagt i fredags höll vi till på Trapper :)
I lördags var vi ju på den där hälsomässan jag nämnde tidigare, alltså när vi kom dit var det samma saker som vi gjorde med Carina på spa-kvällen med laget, så det kändes liksom lite onödigt att betala för det när vi nyss gjort det gratis? Vi var där och vände iallafall :P
Sen åkte jag hem och slöade lite innan jag skulle hämta upp Elly för att åka vidare till Malin. Väl där gjorde vi tacos och åt kladdkaka och en massa popcorn och jag vet inte allt :S guuud vad trött man blev :P men trevligt hade vi! :) strax före 1 åkte jag in till stan igen, skulle ju möta upp med mina alkoliserade vänner, haha, vissa mer än andra. Gled runt på stan ett tag och skjutsade hem folk i omgångar innan jag fick åka hem. Men fick ju ändå inte sova mer än en och en halv timme, inte för att jag klagar :) men söndagen fick ta del av all trötthet! Var till IKEA med Elly och Malin, det var trevligt :) även om jag inte mådde vidare bra..
Nej nu ska jag bege mig ut och skotta snö så blir nog mamma glad när hon kommer hem från jobbet :) sen väntar en del pluggande också....

Puss ♥

Dags för en uppdatering igen då kanske, haha..

Jag vet, jag är FRUKTANSVÄRT dålig på att blogga. Men det känns som om att alla som möjligtvis läser redan vet vad som händer i min händelserika (?) vardag :P haha. Nej men det har ju som sagt inte hänt så mkt sen sist iallafall.... inget av värde skulle jag tro. Helgerna ser likadana ut, man säger att nej nu ska jag tamme fan vara nykter i helgen men det slutar inte så iallafall, av någon konstig anledning? Men idag gott folk, tro det eller ej, jag ska vara nykter! :P kors i taket. Även om det inte lät så igår jag vet. Jag och Sofie hade tråkigt igår så vi gick ner på trapper och drack ett glas vin, sen kom Söder och Spång med lite löst folk ner, det var himla trevligt faktiskt :) bortsett från en liten incident, hoppas det löser sig. Men det måste vi göra om oftare :) Idag fyller faktiskt min käre vän Malin 17 år, grattis till dig :) ♥ så ikväll ska vi käka mat och sådär, trevligt trevligt :) Sen blir det nog stan för mig, möta upp med de små liven som tänker alkolisera sig. Nej nu lär jag ta och byta om, ska strax åka och hämta upp Elly sen blir det stan en snabbis sen ska vi på hälsomässa i Folkärna ;) haha.

Puss ♥


Looking at you, holding my breath. For once in my life I'm scared to death..

RSS 2.0