Söndag

Igår var det fest! Var en lyckad kväll måste jag säga. Började hos Elina med Peter, Hampe och Elly sen drog vi vidare till Öhman. När de som hade åldern inne skulle till krogen stannade jag och Elly kvar, kunde ju inte lämna henne ensam :P Vi kollade på melodifestivalen som för övrigt bara blev fiasko, haha. Sen gick vi också ner på stan. Vi hade ett äventyr med en stupränna, vi säger inget mer men det finns bildbevis! Haha.
Kul kväll iallafall :)

Morsdag idag, gjorde frukost till sängen till mamma, det uppskattas alltid.

Annars idag då? Lär väl hålla mig uppdaterad med Elina så jag vet vad som hände igår kväll/natt, haha. Sen blir det till att åka upp på Klockarvallen och kika på fotboll, helt okej söndag.


Puss <3

Torsdag

Klar med en del av altangolvet, tar ju så lång tid! Men men, det blir ju bra när det blir klart.

I övrigt så vaknade jag himla sent idag, halv 12 (!) jag brukar inte kunna sova så länge. Dessutom blir jag så trött om jag sover för länge. Men jag och Louise var iväg till Lillsjön en sväng på förmiddagen. Vi var ju tvungen att prova den där snurrgrejen (har ingen aninog om vad den heter), de finns iallafall en sån på Kolmården. Vattnet var svinkallt, så något dopp blev det inte. För några år sen badade man ju redan i mars för första gången...

Igår spelade vi cupmatch, gick som förväntat. Vi vann, så vi får väl se vilka vi får möta i nästa omgång. Jag undrar hur det gick för Fors mot Hedemora? Skulle va himla kul om Hedemora fick stryk, haha.

Idag fick jag hem morsdagpresenten som jag och brorsan har köpt, jag tror hon kommer bli nöjd ;) Jag tyckte jag var himla smart iallafall, haha.

Yeah yeah, fotbollsträning nästa.

Puss <3

Tisdag 20 maj

Jaha, blir ni nöjda nu tro? Jag menar, det har ju faktiskt BARA gått ca 3 månader sen sist, haha. Ja jag veeet att jag är dålig på detta.

Men det har ju inte hänt sådär jätte mkt sen sist heller, det rullar på som vanlgit för det mesta. Men om någon har lust att starta en brand så jag får lite jobb vore det snällt ;). Har bara gått hemma i 2 veckor men det känns som en evighet! Det finns ju inte alltför mkt att göra under dagen eftersom alla andra jobbar... Men det börjar säkert rulla på med jobb snart igen, det brukar göra det.

Positivit är ju iallafall att jag fått spela min första match sen förra våren (!), i fredags. U-lagsmatch borta mot St.Skedvi och vinst blev det :) nu är jag igång igen!

Härnäst då? Mja händer inte så mkt vad jag vet, haha. Men snart är det helg, fest? Får Elina bestämma så blir det nog så ja, det brukar sluta så. Men vi får se!

Puss <3

RSS 2.0