Måndag

Förlåt...

Söndag

Jaha då var julen över igen, fort går det. Men trevligt har det varit :)

Helgen har varit annorlunda.. Rolig, konstig och förvirrande passar nog ganska bra...


Ska sova en stund.

(:

God Jul mina vänner! :)


Älskade helg

Men det här blir verkligen en lugn helg, inte en droppe alkohol! :P haha. Ikväll blir det kanske filmkväll, har ju vunnit ett vad så vi får väl se om personen i fråga känner sig redo ;P Annars så kommer ju Elinas kusiner från Varberg hit, dom vi träffade när jag var med ner dit till hennes farmor i somras. Så det blir fest ikväll men skulle ju va kul att kika förbi och säga hej :) 
Imorgon ska jag fika med mina sötnosar Sofie och Isabella och kanske Louise också :) Längesen det bara var vi fyra nu! Skulle vara trevligt :) Kvällen blir nog lugn, ser ut som om jag får dras med Sofie ;)
På söndag är det varken match eller träning men vi ska ha julbord med gamla Sp3 hemma hos Johanna, längesen man såg alla nu, kommer bli trevligt! :)
En riktig slapparhelg med andra ord. Måste ju ladda upp inför juldagen nu! Hoppas det blir mkt folk, kan ju inte bli lika trångt som på flying förra året? :S Då var det inte ens kul. Men Älvan är ju större så det ska väl inte vara några problem får man hoppas!

Jaja ska väl försöka hitta på nått att göra fram till kvällen...

Puss ♥

Onsdag

Vilken jag spenderat på sjukhuset, jag har vart duktig igen ;) haha. Volleyboll kan vara farligt, tro det eller ej! Men inget allvarligt som tur va, vart lite nervös inför nyår där ett tag, inget får stå ivägen! Vi ska ha så jävla kul! :D 
Har inte nått vettigt att säga nu överhuvudtaget, sååå vi hörs.

Puss ♥

Gratismode.se

Man stöter nästan alltid på inlägg om tex den här hemsida. "Bli medlem där och samla ihop poäng till presentkort i massa olika butiker gratis" Jag har nog alltid varit lite skeptisk till det där, alltid tänkt att jaha hur länge måste man inte hålla på då? Men tänkte att jag kan väl lika gärna testa ;) Har knappt vart medlem i 2 veckor och har redan över 100 poäng och jag har knappt behövt göra någonting! Superbra ju! Finns massor av bra erbjudanden att ta del av! Dock behöver man ju lite poäng för att få de högsta presentkorten men vafan, den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge ;) Bli medlem på en gång vettja och få 50 poäng på en gång! :)

http://www.gratismode.se/?c=20660

Fredag!

Äntligen :) sitter och läser lite kemi men tog en liten paus. Är tvungen att skriva ihop en önskelista till mormor och övrig släkt men det är verkligen skitsvårt! :S Vad ska man önska sig? Och vad ska man köpa till tex mamma och pappa? :S Inte alls det lättaste... Min och brorsans present förra året var ju bra men man kan ju inte köpa samma sak igen ;) haha. Aja det visar sig! Hoppas tiden går fort så det blir kväll nångång! :)

Puss ♥

Torsdag

Gud vad veckan har gått fort! Helt sjukt, men jag har hållt mig sysselsatt så det är väl därför. Faktiskt så har jag pluggat hela dagarna, riktigt bra gjort av mig faktiskt. Haha. Men jag märker nu att hjärnan blir helt slut :S så nu har jag tagit en välbehövlig paus.

Tänkte åka iväg och sola lite sen när mamma kommer hem, ska även ut och springa lite sen. Annars inga större planer för den här torsdagen. Jag vill ha fredag och helg! :)

Imorgon ska jag och Sofie ut och käka på Trapper tänkte vi, mycket trevligt! :) Blir säkert ett glas vin till maten också ;) haha. Men det är faktiskt tillåtet, eftersom jag ska va nykter resten av helgen :P på lördag blir det bara film och sådär för hela slanten, blir säkert trevligt :) haha. Sen ringde Lena igår och frågade om jag kunde vara med och spela match på söndag, så då passar det bra med en hemmakväll på lördagen! Måste ju hålla hjärnan fräsch så jag är på topp till nästa vecka.... ;) ja så gott det går iallafall...

Alltså vintertid för mig = livsfara... Jag kan inte lyckas stå på benen, igår hände det igen! Vi har en liten trätrapp upp till vårat omklädningsrum på Avestavallen och jag kom och gick där helt själv så tänkte jag liksom skynda mig upp för trappen, det är typ 3 steg? Jag hann upp på första i högfart och sedan vart det ett störtdyk, fina blåmärken på knät och höften idag...... Men jag var jävligt snabb upp och försäkrade mig om att ingen sett ;) haha. Typiskt mig skulle nog de flesta av er säga...? ;) Aja den bjuder jag på!


Jaja, ha en trevlig kväll!

Puss ♥

Måndag

Helgerna går så fort nu förtiden, tiden bara flyger iväg.

Men som sagt i fredags begav vi ju oss till Smedjebacken, domarkursen var väl inte speciellt rolig men men. Vårat hem för natten var en övervåning på ett församlingshem som även var ett dagis (?) massor med leksaker och mjukisdjur. Även en dockvrå som väckte gamla minnen från lekis, haha :P Jag och Ervan spenderade natten på samma luftmadrass, det var...okej... Haha. Vi kunde ju inte röra oss utan att alla andra vaknade... Så kan det gå! Lördagen var iallafall skit kul! Vi spelade 3 matcher, vi vann den första och förlorade de 2 sista men som kapten är jag mkt mkt nöjd med tjejernas insats ;) vi hämtade nämligen upp 12 bollar och vände och vann det setet, mkt bra! Sen bar det hem till kära Avesta igen.

Jag åkte hem och duschade ich grejade lite innan Eva kom och hämtade upp mig och vi drog vidare hem till Ida där hon och Sofie väntade. Det var himla trevligt tjejer! :) Vi dansade såklart till tunak tunak ;) haha. Sen begav vi oss mot krogen med ett litet stopp på salongen för ett obligatoriskt toalettbesök. Men det blev Trapper en sväng innan vi gick till flygarn. Därinne var det väl trevligt, som alla andra lördagar liksom, haha. Var inte kvar speciellt länge på staden eftersom alla mina vänner vips var borta? :P Fick ett samtal av Sofie när vi var på väg hem, "vafan gör jag hemma nu?!" haha stackars liten då ;) Men för att sammanfatta var det en mkt trevlig lördag :)

Söndagmorgonen kunde ju startat lite bättre? Skulle på inventering kl 10 så ställde klockan på halv 9 men vi kom väl inte upp fören halv 10 och då säger mamma att Madde hade bilden igår och att den nog stod vid hennes jobb så det var bara för oss att vandra ner på stan men tror ni bilen stod där eller?! Haha självklart inte! Så vi fick skynda oss hem till pappa så jag fick låna hans bil och sen köra som en galning ut på landet och sen tillbaka in till stan, men blev bara 20 min försenad iallafall, inte såå farligt. Kom hem från inventeringen vid 17 så det vart en lång och jobbig dag! Men kvällen avslutades bra med att jag åkte hem till Sofie och vi beställde lite smått och gott från asos.com, så nu väntar vi med spänning! :) Men läste nyss på hennes blogg att beställningen missklyckades och vi blir tvugna att göra om den, typiskt oss? OJA.

Nej gott folk, jag lät sätta mig och räkna matte nu, tentavecka nästa vecka..

Puss ♥

RSS 2.0