Då var det jobbiga över...

iallafall för den här perioden! Vi får se hur tentorna gick iofs men nu är de gjorda iallafall.

I helgen hade vi fotbollsavslutning. Det började med avresa till hemlig ort, undrar hur många diskussioner vi har haft om vart vi skulle åka, haha. Vi hamnade tillslut i Sala, första tanken var "vad kan man möjligtvis göra i sala?!" det visade sig att vi skulle spela curling! Haha, vi var grymma på det, mitt lag vann (såklart ;) ) när vi spelade match. Sen bar det av till Tråbacken där vi körde massa lekar, mjöl och öl var några av inslagen :P Sen blev det självklart fest och vi drog vidare till krogen där jag träffade på mkt kul folk, bland annat mina kära vänner ♥ Sofie och Louise :) Kom hem ganska så tidigt för en gångsskull, vilket var skönt. Söndagen bestod inte av mkt vettigt som alla andra söndagar...

Idag har mamma färgat håret på mig, blev nog bra... tror jag, vet inte? :P yeah yeah. Denna veckan blir det full fart, plugg och träningar som vanligt men på onsdag blir det kryssning :) och på fredag är det dags för Robins minnesstund i Avesta kyrka...

Förresten, hoppas det gick bra för dig idag gumman! :) ♥

Puss ♥

Förlåt!

Jag måste be om ursäkt till alla mina vänner just nu. Mitt sociala liv denna vecka och nästa har och kommer i stort sett vara helt obefintligt, tyvärr! Så förlåt om jag är dålig på att höra av mig!
Nej jag lär väl återgå till fysikboken igen...

puss ♥

Tentaplugg...

Ja det är ju himla roligt, jag menar vem vill inte spendera hela dagarna på att läsa kemi, fysik och matte? Alltså... nej det finns inte ord att beskriva hur tråkigt det är just nu. Men jag har ju inget annat väl, tenta i alla 3 ämnena nästa vecka, woho! Men jag är inte bitter...

Men till helgen ska jag iallafall åka till Härnösand och Sundsvall och spela volleyboll. Bo på hotell och grejer, skönt att komma iväg :) (men kemiboken har tyvärr en given plats i väskan...)

Förresten, vad är det som händer i den här stan? :S 2 st på mindre än en vecka... tragiskt!
Vila i frid Robin! Tänker på dig...

Nej jag har inget vettigt att säga nu överhuvudtaget.

Godnatt, puss ♥

Dags för en uppdatering!

Efter en hel del nötande från mina vänner igår kväll så blev jag tvungen att uppdatera :P vi hade fest igår, firade Sofie som fyllt 20 år :) det var riktigt roligt! Jag undrar om vi körde några tunak tunak - moves på dansgolvet? Kan inte minnas :P men tack alla för en himla kul kväll :)

I fredags hade vi lagfest med volleybollen också, dock nyktert för min del. Men kul var det, alla vart helt vilda! Haha, och alla dessa frågor Eva och dom hade gjort, fy fan :P galningar.

Jag ser verkligen inte fram emot vad de närmsta 2 veckorna har ett erbjuda. BARA en massa tentaplugg... För att på måndag näst nästa vecka har jag kemitenta, onsdagen matte och fredagen fysik :S alltså... ja, nej jag säger ingenting. Vi kommer äga jag och Fia, typ.

Kanske skulle ta och dra mig ur sängen än en gång, har ju redan vart upp och käkat frukost och sådär, varför la jag mig igen? Hum. Jag ska iallafall åka ner till pappas jobb och skriva ut lite papper sen blir det plugg med Fia, yeeey!

PUSS ♥

RSS 2.0