Tisdag

Nyss hemkommen från Borlänge, har varit där en sväng med min käre mor. Ett par skor och ett par solglasögon var allt som fick följa med mig hem idag :) Måste börja tänka på min ekonomi.. Fia var här en stund imorse också, var meningen att vi skulle plugga men i hade så mkt annat att prata om ;) haha. Så vi bestämde en ny dag för lite mer seriösare grejer :) Annars så händer det inte mkt alls idag faktiskt.. Ska nog gå ner och hjälpa mamma med maten nu!

Puss ♥


C

Måndag

Äntligen måndag? Mja, kanske inte. Helt galet trött när jag vaknade imorse, ändå somnade jag inte speciellt sent. Wierd, ska iallafall ta tag i matten snart, bra mkt skönare att göra allt på en gång annars vet jag ju hur det blir, "äsch då, det där kan jag göra imorn det är ju inte så mkt kvar" jo tjena att man gör :S Sen tänker jag vara snäll mot mor och diska innan hon kommer hem från jobbet. Ser ut som hej kom och hjälp mig där nere.. Annars idag då? Blir ingen träning eftersom smartskaften har lagt in jobb åt oss ikväll, under träningstid. Men det är det väl värt om vi slipper betala träningslägret! Vi får se vad som händer under dagen helt enkelt. Nej nu ska jag göra lite nytta.

Puss ♥

Söndag!

Den här söndagen har varit låååång, det finns liksom inte så mkt att göra? Var iallafall inte speciellt sliten imorse men trött. Det var trevligt igår, vi var hos Adam, var väl tänkt att vi skulle se fotbollen men den började ju så sent så vi såg bara första halvleken. Sen drog jag och Fia iväg lite tidigare än alla andra, vi gick till American och satte oss där. Pratade med lite folk som kom och gick och vips så var klockan 1! Tiden gick så himla fort. Sen kom Christoffer och hämtade mig så åkte vi hem till honom :) Han körde hem mig runt 14 idag så sen dess har jag inte gått nånting alls, rastlös!! Skulle ju kunna plugga matte iofs men nej, inte på en söndag... Så nu har jag bunkrat upp med en massa frukt och gjort en smoothie och lagt beslag på soffan, tänker inte rör mig härifrån heller :P haha. Nej nu ska jag se Vårt bröllop i era händer, har icke tid med detta! :P

Puss ♥


Christoffer ;) ♥

Lördag

Fy satan va kallt det är alltså, jävla väder..... Men man får väl skylla sig själv, inte direkt nån som tvingar en att kolla på fotboll. Skogsbo vann iallafall, så kan det gå! Och nu börjar jag bli lite irriterad alltså :O kan man få resultatet från mattetenran nångång?! Så man får veta hur dålig man var :S bläää..  Nej lite positivt tänkande kanske? Försöka duger.

Nej nu ska jag ta ett varmt bad och tina upp kroppen lite, ingen idé att åka ner och kika på våran match, då blir jag väl aldrig varm igen :S

Puss ♥


Du är bäst ♥

Fredag

Kan jag göra nånting bra just nu?

Snart helg!

Veckorna går så himla fort :S Redan fredag imorn! Idag har jag inte gjort mkt vettigt faktiskt, tvättat våran nya bil som kom idag och även pappas eftersom jag skulle lämna tillbaka den idag, skinande rena båda två ;) Kom inte på hur man startade våran nya först... Ingen nyckel där inte, ett kort och sen trycka på en startknapp, dagens teknik.... :P Annars har jag bara tränat, vilket var sådär halvkul.
Men på lördag blir det utgång, igen.. ;) Fest hos Adam denna gången, trevligt! Det är även lagfotografering på förmiddagen, måste försöka leta lite till efter byxorna till träningsjackan... hum.. I övrigt kommer det bli en väldigt lugn helg, ingen match eller så. Ska kika på brorsans match mot Christoffer, haha kan blir väldigt spännande ;) tror på vinst för Skogsbo, sorry! ;)

Aja, hööörs.

Puss ♥

Onsdag

Ska alldeles strax promenera iväg till Louise och sen vidare till stan för att möta upp Sofie för en fika :) Mkt trevligt!

Ha en trevlig dag!

Puss♥


Tisdag!

Idag har jag varit riktigt duktig faktiskt måste jag säga. När Christoffer hade åkt hem tog jag mig i kragen och gjorde klart all matte för denna veckan. Riktigt stolt över mig själv måste jag säga ;) Men vad ska jag göra resten av tisdagen? Hum.. inget bra på tv ikväll heller. Yeah yeah det visar sig!
Lördagskvällen var riktigt trevlig, en massa skvaller och annat tjejsnack hos Louise ;) Vi hade en hel del att ta igen! Mkt mkt trevligt.
Har inga större planer för denna veckan faktiskt, en fika med Sofie och Louise men vet dock inte när? Kanske imorgon? :P Det visar sig :)

Nej ska nog lägga mig i sängen och glo på några avsnitt av SATC, höööörs!

Puss ♥ 

Lördag!

Feeeeeest :)

Hörs då!

Uttråkad..

Tiden går väääldigt långsamt just nu... Sitter och väntar på att Elina ska sluta jobba så vi kan åka till Valbo :) Men jag vet inte riktigt vad jag ska fördriva tiden med just nu...


Snart helg!

Efter lite påtryckningar från diverse håll så är jag tvungen att blogga idag igen, 2 dagar på raken måste nästan vara nytt rekord ;) grattis till mig. Inte för att jag har något intressant eller vettigt att skriva.. Som vanligt var jag nöjd när jag gick ifrån Sofie idag, syntes iofs knappt att jag klippt mig men iallafall ;) Sen blev det en sväng ut på landet där jag ägde både på fotboll, snöbollskrig och poker, alltså man är ju för grym... ;) Träningen gick väl sådär, tråkigt och kallt, men men det måste ju vara så ibland också.
Imorgon ska jag åka till Valbo en sväng med Elina och Hampe, spendera lite pengar, vilket jag faktiskt är riktigt bra på, haha. In en vända på systembolaget också, jag och Sofie ska göra riktigt goda drinkar på lördag! Mums :D Match på söndag dock... Men det är smällar man får ta, den börjar inte fören kl 16 så det är lugna gatan ;)

Nej vi hörs väl, puss ♥


Christoffer (loffa bara för att jag måste...) ♥ höhö ;)

Dags igen kanske?

Haha tänkte göra ett nytt försök till att blogga men vi får väl se hur länge det håller i sig ;) Imorgon ska jag klippa mig och färga ögonfransarna hos min käre vän Sofie! :) Kanske skulle överraska med en snaggning? ;) Då vet jag en som blir överlycklig, haha! Nej men det blir väl ingen större förändring kan jag tänka mig. Dessutom bör mina paket komma imorgon, har beställt lite smått och gott ;)
Nu vill jag ha helg! Louise har ju kommit hem från Norge :D så det ska firas på lördag! ;) Trevligt värre!

Nej nu ska jag kika vidare på tv en stund, får väl se hur många veckor det tar innan det blir en uppdatering igen ;)

Puss ♥



Christoffer

RSS 2.0