Torsdag

Jahaja, om cirka 6 timmar är jag påväg till Göteborg på träningsläger, närmare bestämt Bohus-Björkö. Tror att jag packat allting nu... Vore typiskt mig att glömma nått superviktigt :S det visar sig! Hoppas det blir kul iallafall :) Och vi ska banne mig få tag på en av skinnsofforna på bussen så man får resa lite skönt ;) höhö. På lördag ska vi in till Göteborg en sväng, förhoppningsvis blir det Liseberg! Liiiite kul :D haha. Nej om man skulle ta tag i det här nu kanske... Under dagarna kommer det nog ett gästinlägg för den som är nyfiken ;) jag är då det iallafall! :D

Godnatt och ha en trevlig helg :)

Puss ♥

Kommer sakna dig masssssor min älskling

Torsdag

Är nyss hemkommen från en runda på stan. Började med en fika med min kära Loui som för övrigt åker till Austrailen imorn, kul för henne........... ;) haha nej men lite avis får man ju vara, kommer sakna dig! Men tiden går nog fort :) Sen gick vi en vända på stan, vilket är fort avklarat sen kom min käre mor ner på stan och ville att jag skulle gå ett varv till. Det slutade med att jag blev lite fattigare eftersom jag hittade en fruktansvärt snygg Friis&Company väska ;) haha. Men fick halva i påskpresent :)
Lär väl ta och hoppa in i duschen snart skulle jag tro, ska hem till Carro sen och träffa lite folk som kommit hem nu när det blivit påsk :)

Puss ♥


Åhh vad jag tycker om dig! (: ♥

Tisdag

Vad jag än gör just nu så blir det fel..


Lördag

Gud vilket underbart väder det är :) Har tillbringat förmiddagen på stan, mest som smakråd till Elina som inte hade nått att ha på sig tills ikväll ;) har man det nångång....? Ingen aning om vad jag ska ha ännu... Är ju lagfest ikväll, trevligt :) Får se om jag går ut eller inte, det visar sig!

Ska snart iväg och kika på våran match mot Gustafs, synd att inte Fia ska va med, hade varit kul att se ;) aja ska ta och göra mig klar nu, hööörs.

Puss ♥


Världens bästa du

Onsdag

Imorse var jag duktig, mamma väckte mig kvart över 7 för att jag skulle skjutsa henne till jobbet och så fort jag kom hem så började jag städa, mkt duktigt om jag får säga det själv ;) Men nu när klockan snart är 11 har jag ingenting att göra istället, haha. Ska ju inte iväg och fika med Sara förens kl 14.. Hum. Vette tusan vad jag ska hitta på. Tänkte jag skulle åka ner lite tidigare på stan och se om det finns några fina vårjackor! Skulle behöva en sån, kan ju inte ha skinnjackan till allt...
Kanske skulle ta och glo vidare på säsong 5 av SATC så man blir klar nångång :)


Puss ♥

RSS 2.0