Stockholm

Spontana saker är alltid kul! Blir en liten tripp till Stockholm imorgon för att spana in Allsång på Skansen, mysigt! :) Är dock lite nervös inför själva körningen i centrala Sthlm... Varför sa jag att jag kunde köra? :P haha. Tur att vi fick låna Bea's GPS. Men fick nyss höra att de var värdelösa om de inte uppdateras ofta? Bäst för den att den gör det...

Idag tog jag och mamma en lite tripp till Västerås i brist på annat att göra :) Blev lite shopping iallafall, klänning, skärp och en kofta. Lite småsaker sådär! Hann dock inte med IKEA eftersom bror skulle ha skjuts hem från jobbet vid 4. Så vi vågade oss inte ut dit eftersom både jag och mamma kan gå runt där i timmar!

Kanske skulle ta och sova så man orkar med alla töntar hela dagen imorgon! ;)

PUSS <3


Söndag

Måste ju börja med att säga att In Flames var lätt det bästa på hela torsdagen! Helst sjukt va bra dom var, och vilken stämning! Hel kul dag/kväll som började med picknick på någon liten gräsplätt tillsammans med Sofie, Emil, Emma, Eva och Fia. Mkt trevligt sällskap :) Seen begav vi oss till festivalområdet och satte oss på en uteservering, mysigt! Sen var det ju bara att rusa runt till alla olika scener. Vi såg bl.a. Miss Li, Markus Krunegård, Hardcore Superstars, Jason Mraz, In Flames... Dessutom måste jag ju säga att jag och Eva köpte världens coolaste solbrillor, haha! Helt utan funktion, 150 spänn... Bortkastat? Men när jag kom hem gjorde jag en upptäckt, de säljs på junkyard.se för 249 kr. Fråga mig inte varför...

I övrigt har det inte hänt så mycket alls under helgen förutom 7-manna cupen vi spelade igår, i Sala. Vi förlorade på straffar i finalen men vi är glada och nöjda ändå! :) Har dock haft feber lite tillochfrån under helgen.. Jävla visdomstand! Blir nog tvungen att dra ut denna med, synd bara att det inte är gratis längre..

Men idag fyllde iallafall min moster år så släkten kom hit, vi passade på att fira mamma samtidigt eftersom hon fyller på onsdag. Mamma vart glad över min och brorsans present. 2 biljetter till Ladies Night :) Hon ville ju så gärna åka förra året.

Sovdags!

PUSS <3

Tisdag

Herregud vad dagarna går fort! Känns inte som om jag hinner med någonting mer än att jobba. Men det blir väl så när vi jobbar 10 timmar om dagen. Men på torsdag är det Peace&Love så då är jag ledig både torsdag och fredag. Kommer bli grymt kul! :)

Tog en sväng på Kupolen idag efter jobbet medans jag väntade på mamma. Gjorde några fynd, bland annat en blommig klänning :) Blommigt har aldrig riktigt varit min grej men vi får väl se hur många gånger den kommer användas, haha.

Spelade min 4:e match igår också. Mot Säter, vi vann med 14-0 så det var väl inte mycket till match egentligen. På lördag har vi tydligen anmält oss till en 7-manna cup, haha! Kan ju inte bli annat än succé eller?

Imorgon blir det mys med lite folk :)

Sovdags så jag orkar jobba imorgon!

Puss och godnatt


Trött!

Slitsamt! Har nu gjort det sista av 2 st 12 timmars pass, bara 6 timmar imorn, kan blir mindre om vi blir klara. Vi får väl jobba som galningar :) I natt var det en av målarna som ramlade ner från maskinerna, vad kan det vara, en 6-7 m högt, nu ligger han på intensiven, hoppas det gick bra!

Imorgon kväll blir det myspys hos Sofie med lite trevligt folk :) plus att jag ska köra och hämta folk hit och dit. Men det blir nog en supertrevlig kväll!

Godnatt

Jobb jobb jobb

Man ska ju absolut inte klaga! Jobbade 10 timmar idag, blir samma sak imorgon. 12 timmar torsdag-fredag och halvdag på lördag. Storhelgstillägg och övertid, blir ett fint klirr i kassan ;) tråkigt över midsommar men det händer väl iallafall ingenting här hemma?

Inatt startar Nellys sommarrea, klart man lär in och kika, kanske kan göra sig ett fynd eller två :) haha. Det kan jag ju få unna mig själv nu när jag jobbar så mycket... Eller nått sånt :)


Måndag igen..

Jaha då var det måndag igen... Helgen har varit bra, lugnt och skönt. Behövde nog en helg utan alkohol, haha. Var på ju som sagt på 50 års kalas i Säter på lördagen, det var hur trevligt som helst! Kul att träffa alla kusinerna och sen har jag lovat Ullis och brorsan att jag ska komma och hälsa på inom en snar framtid :) När de får sin 4:a skulle jag även få ett eget rum, de ni ;) Började rulla hem mot Avesta vid en halv 4... Pappa kan prata kan jag säga, eller ja. Han systrar också.

Söndag ägnades inte åt så mkt alls, sov bra länge och var allmänt trött hela dagen. Spelade U-lagsmatch på kvällen, min tredje för att vara exakt. Vi vann med 8-0 mot Gustafs :) grattis till oss.

Idag har jag inte gjort så mycket alls. Tagit det lugnt och laddat inför morgondagen. Då blir det jobb i Nås. Kul med den långa bilresan igen? Mja kanske inte. Men vi hade A-lagsmatch idag, vann med 5-0 mot Färnäs, viktig seger om vi vill vara med hela vägen. Och det är väl klart att vi ska?

Godnatt <3

Fredag

Vilken lång dag! Gick upp vid 7 för att skjutsa mamma till jobbet så jag skulle kunna ha bilen till stan. Tänkte att jag skulle ta tag i den där garderobsrensningen som jag skjutit upp så länge. Jag vet inte hur lång tid det tog och hur mkt kläder jag rensade bort, ändå syns det ingen skillnad. Hur är det möjligt? Passade på att möblera om lite också, i brist på annat att göra.

Sofie och jag fixade våra biljetter till P&L idag, ska bli kul :) några andra planer i sommar?

Elina försöker tvinga med mig på hundutställning kl 9 imorgon, haha. Vi får väl se hur det blir med dom planerna. För övrigt så ska lillebrorsan göra A-lagsdebut mot Krylbo så den ska man se innan det bär av på kalas i Säter. En ganska fullspäckad helg. På söndag ska jag spela u-match, min tredje. Det går framåt, höhö.


You've got to live this life you're given.
Like it's the only one you've got.

<3


Mobilt bredband?

Haha ja vad ska man säga? Har varit och fikat med Carro, Marta och Annie idag. Carro berättade att det hade ringt en försäljare från Glocalnet förra veckan, han ville sälja bla mobilt bredband och Carro var lite för snäll och tackade ja. Han var ju sååå trevlig, haha. 189 kr/mån i 2 år band hon upp sig på. Finns en liten detalj bara. Hon har ingen dator att använda det till! Haha vi höll på att dö. Hon kan hon den där Carro Dellen :) you made my day! Jag och Marta kom på världens bästa reklamfilm också, haha.

Sverige - Grekland

Idag drar det igång för Sveriges del! Vi kommer invadera Elinas lägenhet, hon sa ju faktiskt inte nej ;). Klart vi vinner?

Nu är alla dessa skolavslutningar över. Gud vad man ville göra om studentdagen! Lätt en av dom bästa dagarna i livet.

Nästa torsdag, midsommarafton och midsommardagen ska jag jobba på Stora Enso, vi ska vara där och fixa lite saker. Och i fredags var jag till Bollnäs och jobbade. Känns skönt att det iallafall blir några dagar, storhelg bland annat, ger ju lite extra pengar!

Om några timmar ska jag iväg till golfbanan med pappa, vi ska ta tag i det där nu. Vi hann ju inte med alltihop förra sommaren. Sen som sagt ska vi invadera Elinas lägenhet, det ryktas om att vissa skulle festa? Eller det kanske bara var Elly? ;) Stackaren som inte fick dricka på hela helgen!! Precis som om livet går under.... ;) Men så går det när man ska hoppa på studsmattan en fredagkväll... ;) Aja vi får se hur det blir med den biten iallafall.

I helgen väntas det 50-års kalas för min faster i Säter, ska bli kul och träffa alla fastrar/kusiner :).  Speciellt dem från Västergötland som man nästan aldrig träffar.

Puss <3

4 juni

Igår var det bal på Star, helt sjukt att det gått ett helt år!! Man längtade verkligen tillbaka :) Alla var skitsnygga iallafall och jag och Elly är grymt nöjda med våran insats till att assistera Jennifer när hon fixade Elinas frisyr ;) haha.

Imorgon blir det fest eftersom det är skolavslutning, vi skulle äga eller hur var det? Haha aja det löser sig.

Nu ska jag iväg till Avestavallen och hjälpa till lite, handikappade som ska spela fotboll och jag ska stå i mål ;) kan inte bli annat än succé!

Puss <3

RSS 2.0