Tisdag

Nu har jag legat ute på gräsmattan sen halv 12 typ... inte likt mig så jag känner mig otroligt stolt, haha. Och det är vaaaarmt! I ett solarium kan man ju ha fläkten på så man nästan fryser...

Blir nog en sväng till Storsjön sen, får se om våran lille hund kanske vill bada. Kan aldrig tänka mig att hon kommer vilja det eftersom det nästan krävs en hel armé när vi ska bada henne i badkaret... We'll see, we'll see.

Bara 3 dagar kvar idag :) okej, kanske lite töntigt med nedräkning, men man fyller ju bara 20 en gång i livet ;)

Imorgon blir det nog en sväng till Västerås, brorsan ska köpa tv så vi ska dit med mormor och morfar och kika, morfor jobbade med sånt där förut.. Och jag skulle faktiskt vilja kika om jag kunde hitta ett par chinos, skulle vilja prova ett par, grymt snygga!

Förresten så har min käre bärbara dator gått sönder.. Nästan så att hela världen går under jag vet :P Pappa skulle be någon kolla på den eftersom garantin gick ut den 19 juni, konstigt att det bara är 1 års garanti på en dator... Men men. Hoppas jag inte blir utan den alltför länge, haha.



:)


PUSS <3


Onödigt

Kvällen började bra igår, kom hem till Bea runt en halv 8 då var det full fart och de flesta, iallafall killarna, badade. Träffade lite gamla klasskompisar :) Vid en 11 så åkte vi ner på stan, var inte så mycket folk på krogen som vi trodde det skulle vara så vi gick dit. Träffade mina alkoliserade gamla innebandytränare, haha sötnötar :P
Blev inte så mycket dansa eftersom det var så fruktansvärt äckligt varmt! :P Satt mest vid ett bord men det var trevligt :) :)

Efter krogen gled vi runt ett tag på stan sen åkte vi tillbaka till Bea på efterfest, blev inte så långvarig, blev vääääldigt blöt om man säger så eftersom det var 3 mot 1, men jag åkte ju inte i, även fast det kanske såg ut så :P
Under tiden var det ett mindre kaos på stan, nämner inga namn men det blev faktiskt obehagligt. Trodde inte personen ifråga kunde vara sådär...

Får se vad som händer idag då, ska nog iväg och träna med pappa på eftermiddagen, inte riktigt på topp för det just nu :P sen blir det kanske ett kvällsdopp med Elina, det visar sig!

Kanske skulle börja en liten nedräkning, idag är det ju endast 5 dagar kvar till jag blir 20 :) höhö, de ni!

PUSS <3

Lördag

Strax ska jag bege mig ut till Horndal och kika på lite fotboll, lillebror ska vara med A-laget och spela. Ett litet komunderby, spännande ;) haha. Men sjukt varmt är det, tycker synd om dem! Får hoppas att det inte är lika varmt nästa helg när vi har seriepremiär igen...

Laddar även för fullt inför kvällen när Bea ska ha 20 årsfest :) Kommer bli skit kul! Ska hem till Lina först och göra mig iordning där och sen drar vi vidare till Bea. Sen vet jag inte vart vi ska, om det blir krogen eller om det är några som ska till Hedemora, det är ju Daldansen där... Längesen man var där, kan det ha varit 05 senast? Mycket möjligt, men kul hade man då iallafall! Kanske skulle känna sig lite gammal där nu, lillebror var där igår och ska dit idag igen :P Aja det visar sig!

Lär kila,

PUSS <3

VARMT

Jag tror jag dööör, vilka dagar det har varit! Jag är inte så mycket för det här med värme... Iallafall inte hela tiden :P Tänkte mest på under tiden man tränar, som både igår och idag. Trodde nästan att vi skulle smälta bort på planen! Men men, man ska väl inte klaga nu när värmen äntligen är här :)

Imorgon fyller min käre vän Bea 20 år! :) Så på lördag blir det världens fest ;)
Men imorgon ska jag, mamma och lillebror ta en sväng till Lager 157 och Falun, löning imorgon :) Blev ett fint klirr i kassan denna månad! Tackar för det.
Blir kanske till att träna med pappa imorgon också, sen skulle jag och mamma hyra film och ha myskväll :) <3

Jag har fortfarande ångest efter förr förra lördagen, stupid me! haha..

Aja, snart blir det SATC :)

PUSS <3

Borta bra men hemma bäst

Nu har vi kommit hem igen! Vart himla mysigt att vara där, kunna sitta på klipporna varje kväll och kolla ut över havet... drömmande ;) haha nej men det har vart super trevligt! Och vilka härliga människor. Umgåtts med Elinas kusin Micke och alla hans kompisar dessa dagar, skit kul verkligen! Fest blev det i lördags, lägger upp någon bild sen... Även ett dopp i havet blev det! OCH en sväng till Ullared, haha ;) Men som sagt... borta bra men hemma bäst, saknat alla här hemma :)

Aja nu ska jag hem till pappa och gratta honom för han fyllde år igår :)

PUSS <3

Varberg here we come

Nu är jag mitt upp i allt packande och jag håller på att bli tokig! Först tänkte jag vara smart och ta en sån där väska på hjul men den minsta var för liten och den stora var egentligen inte för stor men det ser lite pinsamt ut... Så nu har jag packat ner det mesta i ADFK väskan, skor och sånt där får jag ta in en mindre väska bredvid... Lovar att jag har tagit med mig 1000 saker för mycket som iallafall inte kommer att användas, varför är det alltid likadant? Hopplöst!

Idag är det bara 2 veckor kvar tills jag lämnar tonårslivet och blir en vuxen kvinna (?) ehm, ja nästan iallafall... Men fest blir det! ;)

Nej nu ska jag fortsätta så jag inte glömmer något i all fart! Måste ju ändå vara vaken till en 4-5 inatt, ska hämta pappi och dom i Säter...

PUSS <3


du ljuger hela tiden, men det roliga är att jag vet vad som är sant. i slutändan gör du bara bort dig själv kära du...

Tisdag

Varför ska jag jääämt göra nånting dumt? Eller onödigt. Ja onödigt beskriver den senare delen av lördagen perfekt. Men gjort är gjort..?

Nu har jag jobbat klart för den här veckan iallafall, men betalt tills på torsdag ;) hehe, de ni. Inte helt fel! Men det är vi värda efter att ha svettats som grisar i 2 dagar! Ujujuj, inte normalt.

Det var landskamp på Avestavallen idag, eller ja, den första av 3 om jag inte minns helt fel? Men Sverige spelade bara idag. U-23 damerna handlade det om. Var där och kikade, vissa var riktigt duktiga! Skottland var mindre bra.. Tror det blev 3-0, vi gick när det var 5 minuter kvar men det lär väl inte ha hänt så mycket mer i guess..

Inatt åker Söder och Stewe till Turkiet, har bara en sak att säga: HA SÅ JÄVLA KUL DÅ..
Men jag åker ju iallafall till Varberg med Elina på lördag, mysigt! Ska bli himla skönt att få åka iväg härifrån i några dagar. Vill ju utomlands också... Men det kan bli lite klent på pengafronten, tyvärr...

Imorgon blir det nog en vända till Kupolen, måste inhandla lite tills på lördag..

Aja, godnatt.

PUSS <3

ADFK in your heart

Den här söndagen har vart en av de jobbigaste på länge! Men vi hade kul hos Sebastian iallafall, ADFK goes wild ;) Vi är grymma!


Födelsedagsbarnet gömmer sig bakom en av de alla ballonger han fick av oss :)

Sen drog vi till krogen som vaaanligt, blir ju alltid lite tråkigare eftersom alla splittras men men det var skoj, träffade lite kul folk där :) Efter krogen hängde vi kvar på stan ett tag, as usal, sen gick jag hem. Eller ja... Nej vi stannar där.
Men tack för en kul kväll iallafall!

Idag har jag inte gjort alltför mycket faktiskt, spelat mingolf med pappa, Daniel och Adam. Jag började jääävligt svagt och slog till med 7 slag på första hålet, hallå vem kom på minigolf egentligen? Men efter att jag tog tag i mig själv så sopade jag banan med alla, inklusive pappa!! Det händer kanske 1 gång var 5:e år. Jag gick segrande ur striden med 54 slag mot pappas 56 ;) Härlig seger.

Imorgon ska jag jobba, det ska bli skönt faktiskt, 12 timmar imorgon och 12 timmar på tisdag. Får betalt för hela veckan och övernattstillägg trots att vi bara ska till Fagersta ;) inte helt fel!

Nej nu ska jag gå ner till mamma för jag ska sitta i fotbad sen ska hon fixa mina vackra fotbollsfötter... :P

PUSS <3

Helg helg helg!

Gud va varmt det är! Och då är inte ens solen framme utan det är bara kvavt, snälla ge mig regn! Okej, förlåt alla semesterfirare men ska det vara varmt så kan väl åtminstone solen vara framme?

Idag är jag inte lika trött som jag varit de andra dagarna, men dock har en hosta kommit smygande... Not good! Förhoppnignsvis blir den inte långvarig.
Ikväll blir det myspys med Sofie och Louise :) Det var längesen så det ska bli trevligt! Och imorn ryktas det om fest? Man är väl aldrig omöjlig som Elina brukar säga... Får ringa henne när hon slutat så vi får ta tag i det här :P

Jaha nu då? Sofie slutar inte fören kl 18...Evigheters evighet tills dess...



Hittade en söt liten bild på mina kära vänner ;)

PUSS <3

Haha!

Igår kväll var jag ute och gick med min käre vän Louise, efter att ha dragit igenom alla ämnen som alltid dyker upp så kläcker hon ur sig världens grej! Hahaha! Själva grejen håller vi för oss själva men gissa om jag alltid och då menar jag ALLTID kommer ha det i huvudet. Tack för den ;)

Jaha, idag då? Ska måla klart min spegel men liksom hur lång tid tar det? Ingen som har ett förslag? Ikväll blir det iallafall fika med några vänner, mysigt! :) Och en planerad myskväll imorgon? :) Blir super!

Kanske ska gå ner och försöka äta lite frukost iallafall, kan vara en bra början..

PUSS <3

TVÅL

Klickade hem 2 produkter från Eleven.se, ett shampoo från märket TVÅL - Pink cotton candy och en hårparfym från märket Aquolina - Pink sugar. Shampoot är det bästa jag någonsin provat! Slår Toni&Guy med hästlängder, vilket annars alltid har varit mitt favorit shampoo. Det doftar helt fantastiskt, lika så hårparfymen! Kommer definitivt att bli en vana.




Idag så tog jag och mammsen en sväng till Västerås. Var tvungen att köpa en byrå eftersom mina garderober börjar bli överfulla, don't ask me why! Men så iallafall kom vi hem, nöjd med mitt köp så började jag skruva och limma och dona. Tog mig några timmar, men sen så när jag ska lägga på själva överskivan så är det vääärldens repa! Så jag fick ringa IKEA's kundtjänst, tänkte att man iallafall kunde få ta med sig bara den delen och byta men icke! Alltihop ska med, så min kära mamma fick kämpa med att få isär allt igen eftersom jag skulle iväg och jobba på speedwayen.... Som förövrigt alltid är lika tråkigt, men det drar ju in pengar till klubben.
Så min dag kunde ha varit bättre, men men :)

Imorgon har jag inga som helst planer faktiskt, kanske ger mig ut på en långpromenad med vovven! Skönt.

PUSS <3


ADFK

Vi har lätt världens bästa lag! Superkul kul kväll igår tjejer! :) <3

Underbara helg

Helgen är som alltid efterlängtad! Fredagen vart lugn och skön, göras om? :) Kom dock inte hem fören runt halv 5...
Och för en liten stund sen ringde min käre vän Elina, "GODMORGON" va faaan, haha! Nu ska vi tydligen kika på hockey halv 12 och innan det ska jag hinna spela minigolf med pappa. Varför sitter jag här?! Aja jag hinner... :P

Ikväll blir det allt annat än lugnt, vi ska ju som sagt fira våran lilla Jennifer! :) Synd bara att Isabella ringde och frågade om jag ville komma hem till henne ikväll.. Hade vart skit kul att umgås alla vi igen, vi gör inte det så ofta nuförtiden... :( Men det får bli en annan gång, vi lär ju ses på krogen iallafall :)

Aja jag har väl inte tid att sitta här längre...

PUSS <3

Snabba Cash

Har legat och läst Snabba Cash av Jens Lapidus, grymt bra bok! Inte kommit sådär jätte långt men den är svår att lägga ifrån sig. Den kan jag rekommendera!

SItter och väntar på att Elina ska sluta jobba, ska nämligen följa med henne och köpa tapeter. Tror det där kommer bli sjukt snyggt! En turkos tapet med blommor på till vita väggar i köket, en riktig hit! Har för mig att det blir samma blommiga tapet fast i vitt i vardagsrummet/sovrummet? Om jag inte minns helt fel.

Undra om jag kanske håller på att bli sjuk... ont i huvudet och fryser. Det är ju ändå 25 grader ute så man borde ju inte frysa... Det vore så typiskt. Men man får hoppas på det bästa för på lördag ska vi ju fira Jempa som fyllt 18, kommer bli askalas! :)

PUSS <3


Allsång?

Haha mm man kan väl säga att Allsång inte riktigt är något för mig, kanske om en 20-30 år? Fick ju iallafall se Magnus Uggla, det var nice! PLUS att jag fick se mitt livs första älg, de ni! Haha!

Idag har jag käkat lunch på stan med min käre vän Fia, det var trevligt :)
Mamma fyller dessutom år idag, så grattis till henne <3 sen är det pappas tur sen är det jaaaag! :)

Om en liten stund ska jag och mamma och hem till Lena och dem i Fors och titta på en liten vovve, kanske blir tillökning i familjen, who knows! :)
 

PUSS <3

RSS 2.0